1

Наша компанія виготовляє меблі для HoReCa з 2007 року. За 9 років діяльності виконано безліч різних робіт – від економ класу до ексклюзивних виробів Luxury сегменту. Кожен проект – це робота виключно «на замовлення». Тому клієнт на виході отримує продукцію, що найбільш повно відповідає його вимогам по ергономіці, функціональності і дизайну.

2

З 2010 року виготовляємо м'які меблі. Перші дивани та крісла виготовлялися переважно для готелів. Згодом почали виготовляти м'які дивани для лаунж-барів, ресторанів, нічних клубів, і для житлових приміщень – квартир, будинків.

3

Завдяки тому, що кожне замовлення розглядається як окремий проект, можемо виготовити вироби і для нестандартних приміщень. При необхідності, можемо меблювати приміщення "під ключ". Ми беремо на себе всі питання не тільки по виготовленню, а й по доставці та збиранню меблів безпосередньо на самому об'єкті.

4

З 2014 року починаємо працювати з приватними клієнтами. Наші співробітники мають великий досвід реалізації дизайн проектів. Неодноразово розробляли меблі по візуалізації від дизайнерів інтер'єру. Для приватних замовників нерідко меблюємо квартиру або будинок всіма типами меблів. Кваліфікація співробітників, і наявність якісної виробничої бази, дозволяють досягати потрібного результату при реалізації проектів будь-якої складності.

Gabo

Fashion Interior

VRfor
ddesign
HQ
Alt

Наше виробництво оснащене всім необхідним обладнанням для виконання комплексних замовлень. Надійні верстати від європейських виробників перевірені часом, та дозволяють отримати на виході якісну продукцію. Співробітники компанії мають достатню кваліфікацію для виконання робіт будь-якої складності. Оскільки наш виробничий комплекс був спроектований для реалізації індивідуальних замовлень, наші клієнти можуть бути впевнені в тому, що отримають по-справжньому ексклюзивне рішення, що повністю відповідає їхнім практичним потребам і вимогам по дизайну.

Ми розуміємо, наскільки важливо, щоб в ресторані або готелі були меблі, що відповідають стилю і рівню даного закладу. Аналогічно, щоб приватний замовник отримав меблі, що повністю відображають його індивідуальність. Звертаючись до нас, клієнти отримують гарантовано якісний результат.

Свій столярний цех дозволяє нам виготовляти меблі з масиву дерева. Крім деревообробки, виробничі потужності Woodstock включають в себе:

  • Цех металозварювання
  • Фарбувальну камеру
  • Приміщення для різки
  • Кромкувальні верстати та обладнання для лазерного кромкування
Alt

Ми успішно співпрацюємо з дизайн-студіями, архітекторами і регіональними представниками. Наша компанія має досвід успішного виконання замовлень віддалено, але в разі необхідності, наші монтажники виїжджають на об'єкт в будь-яке місто України.

Працюємо по території всієї України, а також для країн ЄС.

Якщо ви хочете стати нашим дилером, пишіть на e-mail: sales@woodstock.org.ua

Також можете надсилати свої контакти в месенджери, зазначені нижче. Ми завжди відкриті до діалогу.

Про компанію

Барна стійка - детальний розбір

Барна стійка в більшості ресторанів, нічних клубів або пабів, є одним з основних чинників, що формують імідж закладу. Вже дуже багато сказано про те, як важливо, щоб барна стійка була стильною, щоб її дизайн відповідав загальному стилю закладу. Але разом з тим, барна стійка має і важливу практичну сторона. І якщо говорити про якість обслуговування в ресторані, то за барною стійкою всі можливі недоліки будуть видні особливо сильно. Тому проектувати барну стійку необхідно з урахуванням всієї функціонального навантаження, яку вона буде нести.

При виготовленні барной стійки, потрібно виділити ряд вимог по її функціональності, які згодом можуть вплинути на процес виготовлення. Потрібно врахувати, що в більшості барних стійок, є вимоги, які найчастіше повторюються:

  1. Необхідно передбачити місце, в якому буде зберігатися барний посуд і келихи.
  2. Ширина стільниці повинна бути такою, щоб гостю за нею було зручно сидіти, а бармену працювати..
  3. Повинні бути окремі відсіки для барного обладнання (погодьтеся, буде не дуже добре, якщо кавовий апарат буде стояти у всіх на виду).
  4. Робоча поверхня повинна бути достатньої довжини, щоб розташовані збоку пивні крани не посідали більше 5% місця.
  5. Повинно бути враховано місце під професійні холодильники, які теж краще приховати від погляду відвідувачів.
  6. Якщо в закладі передбачена можливість оплати карткою, а POS-термінал знаходиться за стійкою, краще буде мати спеціальну полицю і для нього.

Крім цього, бажано, щоб барна стійка розташовувалася з урахуванням всіх інженерних комунікацій закладу. Звичайно, якщо цей варіант, з якихось причин не підходить, завжди можна підвести комунікації вже до місця установки барної стійки. Але це досить трудомістке завдання. У будь-якому випадку, оптимальне рішення в даному випадку, це виготовлення барной стійки під замовлення. В такому випадку, працівники підрядника зроблять всі необхідні виміри, і стійка буде вписуватися в габарити приміщення ідеально. Ось чого треба дійсно уникати, так це купівлі вже готової барної стійки. Не потрібно при відкритті закладу, купувати готове рішення – барні стійки, що зійшли з конвеєра, можуть в результаті привести до додаткових витрат. Якщо є бажання заощадити, можна знайти й інші шляхи, але барна стійка, це занадто важливий елемент закладу, щоб купувати готовий серійний варіант виробу.

Не потрібно купувати готову барну стійку – при відкритті закладу, барна стійка серійного виробництва, може викликати суттєві додаткові витрати

Не потрібно купувати готову барну стійку – при відкритті закладу, барна стійка серійного виробництва, може викликати суттєві додаткові витрати.

Зв'язатися з нами